Kuiper, Focus op administratie

Wie is KUIPER?

Hein Kuiper, oprichter van KUIPER Administratie Belastingen, heeft bij KPMG Accountants veel ervaring opgedaan in accountancy en advies. Vervolgens heeft hij als financieel directeur zijn deskundigheid verder uitgebouwd op gebied van administraties en belastingzaken.

Deze ervaring en opleiding hebben er toe geleid dat deskundigheid, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en betrokkenheid de belangrijkste kenmerken van KUIPER zijn en uiteindelijk zullen resulteren in een langdurige samenwerking.

Om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en de continuïteit van al uw gegevens te waarborgen, beschikt KUIPER over professionele softwarepakketten van betrouwbare leveranciers voor administraties, belastingen en salarisadministraties.

KUIPER is uw administratiekantoor en belastingadviseur 'om de hoek' en weet dat uitbesteding van administratie en belastingen naast het gemak een kwestie van vertrouwen is. Bij al onze werkzaamheden stellen wij het persoonlijke contact met u voorop en hanteren wij vaste aantrekkelijke tarieven.