085 800 4444 info@kuiper-admin.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn een enthousiast familiebedrijf voor uw administratie en belastingadvies.

Over ons

KUIPER Administratie・Belastingen is een administratie- en belastingadvieskantoor opgericht in 2003. Wij zijn gericht op het volledig ontzorgen, begeleiden en adviseren van ondernemers. Met onze ervaring, kennis en professionele systemen bieden wij een goede en uitgebreide dienstverlening aan zodat uw boekhouding, salarisverwerking, jaarrekening en belastingaangiften op orde zijn.

Ook zorgen wij dat u als ondernemer van de fiscale regelingen profiteert en bekijken we de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Onze belangrijkste kenmerken zijn dan ook deskundigheid, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en betrokkenheid wat uiteindelijk zal resulteren in een langdurige samenwerking.

Vertrouwen 

KUIPER Administratie・Belastingen is uw administratiekantoor en belastingadviseur dat dichtbij u staat en weet dat uitbesteding van administratie en belastingen naast het gemak een kwestie van vertrouwen is. Bij al onze werkzaamheden stellen wij het persoonlijke contact met u voorop en hanteren wij vaste aantrekkelijke tarieven.